Екип

Мария Петкова
Председател, член на Управителния съвет и Учредител. Консултант по бебеносене, Бахов терапевт, актриса и сугестопед.
“За мен радост и работа е да споделям качествените идеи и методи за смислен, здравословен и осъзнат живот.”

 

 

 

 

 

 

Ани Събева
Член на Управителния съвет и Учредител. Консултант по бебеносене, второ ниво, основател и съсобственик на Библиотека за ергономични носилки “Слингомания”, специалист по Международни икономически отношения и управление на международни проекти.
“Разпространението на правилното и безопасно носене на бебето е лична кауза, част от моето ежедневие.”

 

 

 

 

 

 

Юлия Георгиева
Член на Управителния съвет и Учредител. Консултант по бебеносене, основател, собственик и тъкач в Тъкачница “Самовили”. Мениджър в сценичните изкуства, специалист по Интелектуално право, проектен администратор.
“Харесвам да споделям знанията си и да превръщам каузите си във всеобща действителност.”

 

 

 

 

 

 

Ивелина Петкова
Учредител. Консултант по бебеносене, основател и собственик на “Kaya Baby Carriers and Wraps” –  производител на ергономични носилки. Консултант по кърмене, обучена по методите на Монтесори и Валфдорф, води срещи с арт занимания за малки деца и гимнастика за бебета, инструктор по пилатес.
“Причината да се занимавам с това е удовлетворението, което получавам по време на всяка консултация. Обичам да давам полезна и систематизирана информация, да предлагам конкретни решения на конкретни проблеми. За мен всяка среща с родителите и децата е предизвикателство и удоволствие, като винаги водещ е индивидуалният подход.”

 

 

 

 

Мария Петрова
Учредител. Консултант по бебеносене, второ ниво, основател и собственик на Библиотека за ергономични носилки “Пашкулкова”. Обучена по метода на Монтесори. Графичен дизайнер, мениджър в IT компания.
“Приемам разпространението на правилното ергономично бебеносене като лична кауза. Обожавам да споделям знанията си и да виждам позитивите, които те носят в живота на младите семейства.”

 

 

 

 

 

Наталия Вангелова
Учредител. Консултант по бебеносене, основател и съсобственик на Библиотека за ергономични носилки “Слингомания”. Занимава се с различни стандарти за управление на качеството, околната среда и социалната отговорност.
„Бебеносенето е страст, която прерасна в прекрасна кауза. Да помагаш на родителите и да виждаш как лицата им грейват, когато открият новите възможности пред себе си, винаги ме вдъхновява да продължавам да се развивам и търся нови решения на конкретните проблеми.”

Румяна Димитрова
Учредител. Консултант по бебеносене, основател и собственик на Магазин за ергономични носилки “Roo’s hug”. Специалист по Организационна и социална психология.
“Открих радостта от бебеносенето с дъщеря ми, която сега е на почти 3 години. Благодарение на ергономичните раници пътувахме, а и продължаваме да пътуваме до различни и нови дестинации. Обичам, когато приятели и непознати желаят съдействие във връзка с бебеносенето.”

 

 

 

 

 

Яна Тодорова
Учредител. Консултант по бебеносене, второ ниво, основател и собственик на Библиотека за ергономични носилки “Морско конче”. Медицинска сестра, гримьор, козметик, маникьорист.
“Обичам да помагам на хората, а какво по-хубаво от това да работиш с бебета и семейства!”